Taxe Brasov
Salt la Căutare
Modify settings and columns

Taxe Brasov > Informatii > Formulare online > Persoane juridice   Informatii
Tipar Font - Font +
Taxe Brasov > Informatii > Formulare online > Persoane juridice
Acte necesare
  
Vizualizare: 
18 - ITL 01 - Proces verbal de adjudecare pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
19 - ITL 02 - Proces verbal de adjudecare pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
20 - ITL 027 - Declaratie pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transportUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
25 - ITL 070 - Proces verbal privind calculul sumelor prevazute prin titlul executoriuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
26 - ITL 084 - Proces verbal de sechestru asupra bunurilor mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
27 - ITL 085 - Proces verbal de sechestru asupra bunurilor imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
28 - ITL 086 - Proces verbal de numire a administratorului sechestruUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
29 - ITL 087 - Proces verbal de sechestru asiguratoriu pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
30 - ITL 088 - Proces verbal de sechestru asiguratoriu pentru bunuri imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
31 - ITL 090 - Anuntul privind vanzarea pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
32 - ITL 091 - Anuntul privind vanzarea pentru bunuri imobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
33 - ITL 092 - Proces verbal de licitatie pentru bunuri mobileUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
34 - ITL 093 - Proces verbal de licitatie pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
35 - ITL 096 - Proces verbal privind eliberarea sau distribuirea sumei rezultate din executarea silitaUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
36 - ITL 097 - Cerere pentru trecerea in proprietatea publica a statului a bunurilor imobile supuse executarii siliteUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
37 - ITL098 - Proces verbal pentru trecerea in proprietatea publica a statului a bunurilor imobile supuse executarii siliteUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
38 - ITL 100 - Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitateUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
39 - ITL 101 - Proces verbal de transfer al obligatiilor fiscale inregistrate de debitorul declarat insolvabilUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
40 - ITL 102 - Proces verbal de scadere din evidenta a obligatiilor fiscaleUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
Contact Municipiul Brasov
Directia Fiscala Brasov
Adresa :
Str.Dorobantilor nr. 4
Telefon :
0268.474440

Fax :
0268 – 410540
E-mail :
dirfiscala@dfbv.ro
CF :
14929823
Cautare Google

Link-uriCoduri postale
Pagini Aurii

© Copyright taxe.brasovcity.ro - 2009. Toate drepturile rezervate

Powered by: INDUSTRIAL SOFTWARE.